Besväras Du av celluliter och vill få en cellulitbehandling som fungerar

Ny metod för behandling av celluliter - SmoothShapes.

 

Vad är celluliter?

Celluliter är en vanlig hudåkomma som skapar ett gropigt utseende och uppstår efter förändringar som sker i det översta fettlagret under huden. Fettcellerna blir förstorade och antar oregelbundna former samtidigt som de flexibla kolumnerna med kollagenfibrer mellan cellerna blir stela och sköra.

 

På grund av denna styvhet dras huden in på vissa ställen samtidigt som de förstorade fettcellerna puttas undan och skapar utskjutningar på andra områden. Detta resulterar i en gropig yta som kallas celluliter.

 

Cellulitbehandlingar kostar 7900:-/10 beh

Aug - Dec. Vid köp av en kur på 10 behandlingar erhåller ni 50% rabatt på en fantastisk cellulitkräm ifrån ZO, Obagi - värde 895:-

BOKA DIN TID

Hur fungerar behandlingen?

SmoothShapes® använder en teknologi kallad Photomology® för att få bukt med celluliter. Dynamiskt ljus och laserenergi används tillsammans för att reparera kollagenet och samtidigt påverka fettet i de förstorade fettcellerna så att de återgår till en mer normal storlek. Detta sker genom att göra fettmolekylerna mer flytande och öka fettcellsmembranets genomträngningsförmåga.

 

Vakuummassagen ihop med rullarna hjälper till att föra bort de vätskeliknande fettmolekylerna ut i lymfsystemet och huden blir jämnare. Vad kan du förvänta dig? SmoothShapes är en säker, smärtfri och behaglig behandling som ger långvariga resultat för celluliter.

 

En SmoothShapes behandling består vanligtvis av 10 behandlingar, två gånger i veckan i 5 veckor.

 Patienter som har behandlats med SmoothShapes har fått förbättrad hudkvalitet och mindre apelsinhud.

 

Huden känns uppstramad och kläderna sitter bättre. Studier visar även på en viss minskning i omkrets av det behandlade området.

 

 

 

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34 C
411 37 GÖTEBORG
Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu