Professionell hudvård i Göteborg - Vi erbjuder ZO Skin Health som är en portfölj av terapeutiska behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd & ålder.

ZO HudvårdZO SKIN HEALTH & ZO MEDICAL AV DR. OBAGI LÖSNINGEN FÖR EN FRISKARE HUD

För mer än 30 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «frisk hud» och utvecklade då samtidigt behandlingar och hudvårdsprotokoll som bidrog till att skapa en friskare och mer balanserad hud.

 

Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska produkter och behandlingar.

 

 

 

 

INNOVATIV VETENSKAP

Dr. Obagi har i samarbete med ZO Skin Health inc utvecklat en komplett portfölj av terapeutiska behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den allra senaste teknologin inom hudvård – bioteknologiska komplex, stamcellskomponenter från växtriket och flerfunktionella leveringssystem – har dessa produkter och protokoll blivit optimaliserade för att täcka alla behov för en frisk hud.

 

ZO® SKIN HEALTH CIRCLE

Konceptet ZO® Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att garantera allra lämpligaste och mest hållbara lösningar för att kunna uppnå en frisk hud genom hela livet.

 

ZO® Skin Health: Förebyggande och Daglig hudvård

Produkter som håller huden aktiv och frisk. De vårdar, stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling.

 

ZO® Medical: Terapeutiska lösningar

Produkter, protokoll och behandlingar till vanliga och kroniska hudtillstånd.

 

ZO®’s DEFINITION PÅ FRISK HUD ÄR ATT DEN SKALL VARA:

• Motståndskraftig
• Mjuk
• Fast och Stram
• Jämn hudton
• Återfuktad
• Sjukdomsfri

 

Produkterna går enbart att köpa på vår klinik. Engelbrektsgatan 34 C. Det går att läsa om alla prod på vår webbshop

 

ZO Hudvård

Colorescience

Baserat på högkvalitativa, rena mineraler som behandlar specifika hudproblem med ingredienser som är bra för huden. Rena mineraler i både concealer och foundation upplevs som viktlösa på huden. Colorescience mineral makeup låter huden andas, hjälper huden att behålla sin naturliga fuktbalans och skyddar dessutom mot solen. I USA är Colorescience en storfavorit bland kändisar och används bland annat av stjärnor som Cameron Diaz och Kate Hudson.

En av Laserklinikens favorit är; brush on sunscreen spa 50.

Colorscience går att köpa direkt på vår webshop

• Bra att alltid ha med sig och återapplicera solskyddet under dagen
• För både män, kvinnor & barn
• 80 min vattenfast. Idealiskt för aktiv sport och på stranden

 

 

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34 C
411 37 GÖTEBORG
Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu