Skip to main content

Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning

Avancerad laser för tatueringsborttagning. Avlägsnar tatueringar noggrant utan att skada omgivande hud. Snabb, komfortabel behandling för alla hudtyper.

Säker och effektiv tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning innebar tidigare låga odds för att lyckas, med hög risk för ärrbildning och smärta. Tatueringar är gjorda för att vara för evig, men i takt med att allt fler människor vill ta bort dem har teknologin utvecklats med jämna steg och erbjudit förbättrade metoder som är både säkra och effektiva. Den mest avancerade teknologin är Q-switchad Nd:YAG laser som använder sig av “PhotoAcoustic”-teknologi som säkert penetrerar huden och söker upp varje färg med specifika våglängder. Detta gör att tatueringen gradvis försvinner under 5 till 15 behandlingstillfällen.

RevLite: Den mest avancerade lasern för borttagning av svarta och flerfärgade tatueringar

De flesta lasrar har minst två våglängder för att komma åt mörkblå, svarta och röda färger. RevLite har istället fyra våglängder för att komma åt ett bredare spektrum av färger: från mörkblått, svart och rött till orange och lila, samt svårbehandlade färger som grönt och himmelsblått.

Vad du kan förvänta dig

RevLite använder avancerad teknik för att säkert avlägsna tatueringar med maximal framgång och komfort. När ljusenergin vibrerar smulas tatueringsfärgen försiktigt sönder i lagom stora mikropartiklar. De korta pulserna känns som snäpp av små gummiband och följs av en varm känsla. Efter den första behandlingen uppstår en tillfällig blekning på det behandlade området. Med tiden transporteras färgpartiklarna från tatueringen genom det lymfatiska systemet och huden återfår sin naturliga färg. Mörkblå, svarta och röda färger är lättast att ta bort, följt av orangea och lila färger. Grönt och himmelsblått kräver ytterligare behandlingar för att blekas tillräckligt. Vanligtvis krävs 5 till 15 behandlingar för att ta bort en tatuering.

Priset beror på storlek

Exempel på storlekar i cm.

3x3 = 990:-

6x6 = 1290:-

10 x10 = 1590:-

15x15 = 1990:-

20 x 20 = 2690:-

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34C
411 37 GÖTEBORG

Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu