Skip to main content

MELINE


Produktserien är utvecklad i Barcelona och används av dermatologer, sjuksköterskor och hudterapeuter och har tagit marknaden med storm. Vi är stolta att vara en av de första klinikerna i Göteborg att ta in MELINE då de specialiserar sig på behandling av hyperpigmenteringar.

Produktserien är unik i sin formulering samt utförande då det är anpassat för alla fototyper.

Effekten är dokumenterad genom kliniska studier och omfattar hudvårdsprodukter för hemmabruk och klinik behandlingar.

Vad är en Pigmentering?

Pigmenteringar kan uppkomma av en rad olika anledningar. Postinflammatoriska hyperpigmenteringar, även kallat PIH uppkommer efter en inflammation i huden så som akne. Solaris lentigo, uppkommer då huden varit utsatt för kraftig solexponering. Melasma är en hormonell hyperpigmentering som oftast sitter centralt i ansiktet och kan uppkomma vid graviditet, medicinering och användning av preventivmedel bland annat.

Hur många behandlingar krävs?

För att uppnå bäst resultat rekommenderar vi att man gör en kur om tre behandlingar med ett intervall på en gång i månaden samt använder ME LINES hemvårdsprodukter. I en kur jobbar vi med ME LINES peeling vid första och tredje behandlingstillfället. Behandling nummer två jobbar vi med Dermapen och produkter från M LINE. Vid varje behandlingstillfälle sker en gradvis reduktion av hyperpigmenteringen och för bästa varaktiga resultat rekommenderas en till två behandlingar varje år för att vidmakthålla den uppnådda förbättringen.

MELINES hemvårdsprodukter.

MELINES produkter har den unika förmågan att behandla befintliga hyperpigmenteringar samt förebygga att nya uppkommer med hjälp av potenta ingredienser med pigment hämmande och antioxidant effekt.

I ett hudvårdsprogram för hemmabruk rekommenderas ett dagserum och en nattkräm som reducerar och förebygger synligheten av pigmenteringar samt deras Pigment home mask för att förbättra cellförnyelsen och minska existerande pigment i cellerna.

För närmare vägledning och prisinformation är du välkommen att boka en gratis konsultation

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34C
411 37 GÖTEBORG

Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu