Skip to main content

Köpvillkor

Handla hos oss
På Laserklinikens Webshop köper du dina varor genom vår Internetbutik, alternativt genom att beställa varorna via e-post eller telefon. Oavsett vilken beställningsmetod du väljer får du alltid en orderbekräftelse via e-post.

Fraktavgift alltid 0 kr

Leveranssätt
Vi levererar produkterna med Posten. Paketet skickas till din brevlåda alt ditt uthämtningsställe. Så fort paketet finns på plats på ditt uthämtningsställe skickas en avisering till dig via mail så att du kan hämta ut ditt paket.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt mellan 2-4 arbetsdagar.

Priser
De priser som anges i Laserklinikens Webshop är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Utlandsbeställningar
Vi levererar endast inom Sverige.

Betalningsalternativ
Du kan välja att betala din order på följande sätt.

Kreditkort – säkra kreditkortsbetalningar. Du kan betala med VISA och Mastercard
Direktbetalning från bank - Betala säkert direkt från din bank. I kassan väljer du bank och blir sedan skickad vidare till din banks inloggning. Där loggar du in med din säkerhetsdosa eller säkerhetskod och betalningen sker direkt från ditt konto. De banker som vi har avtal med är: Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank
Faktura eller delbetalning via Klarna

Ångerrätt
Som kund har du rätt enligt distanshandelslagen att ångra ditt köp. Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har hämtat ut din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan dess att du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter. Du får ett ärendenummer av oss som du skriver på paketet som du returnerar. När vi godkänt att produkt inklusive kartong och tillbehör är i godkänt skick betalar vi ut pengarna för produkten. Varan/varorna ska återsändas i väsentligt oförändrat skick. Du betalar själv returfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kund. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Vi återbetalar dig inom 30 dagar om du på riktiga grunder har hävt ditt köp.Vi följer lagen om distansavtal (minst 14 dagar): http://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Vi följer lagen om distansavtal: http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Kontakta oss på:
Tel. 031-89 91 50
E-post. info@laserkliniken.nu

Avbeställning Om beställningen inte har skickats från oss så kan du avbeställa din order via e-post eller telefon. Om vi redan har hunnit skicka iväg varorna har du dock möjlighet att returnera oöppnade och oanvända varor på det sätt som beskrivs under rubriken Ångerrätt. Beställda varor som ej hämtas ut från posten debiteras med 200 kronor.

Reklamationer & tvister
Laserkliniken följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid reklamationer samt tvist. Du som kund har rätt att reklamera en vara om dess egenskaper avviker från det som framgår i produktinformationen. Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall du kontakta oss enligt nedan och ange felet så snart som möjligt. Vi anger hur du ska göra för att returnera den felaktiga varan. Vi ersätter dig för eventuella fraktkostnader (returfrakt).

Kontakta oss på:
Tel. 031-89 91 50
E-post. info@laserkliniken.nu

Dina varor ska återsändas till:
Laserkliniken
Engelbrektsgatan 34 C
41137 Göteborg

Fler frågor?
Om du har någon fråga är du alltid välkommen att skriva, ringa eller e-posta dina frågor till oss, så hjälper vi dig gärna.
Laser kliniken JP AB
Engelbrektsgatan 34 C
411 37 Göteborg

Tel. 031-89 91 50
www.laserkliniken.nu
info@laserkliniken.nu
Org.nr. Laserkliniken 556593-5771