Dermapen - Hudvårdens Rolls Royce - En fantastisk investering i din hudvård.

Dermapen rekommenderas för behandling av; Åldrad & spänstfattig hud Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögonen.

 

Huduppstramning och-föryngring Stora porer Milier och pormaskar Pigmenteringar Ärr (akne) Bristningar

 

Microneedling: Professionell microneedling stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Reducerar rynkor och utjämnar ärr. CE-märkt och FDA-godkänd. Allt för en säker behandling.

 

BOKA DIN TID

 

Vad är micro needling?

Micro needling blir mer och mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen™-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

 

Marknadsledande med patenterad teknologi

Dermapen™ var den första mekaniska microneedling penna på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över.

Med sin unika vertikala teknik, 12 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion (patenterad AOVN™teknologi), skapar Dermapen™ upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera ner i huden för optimalt upptag och effekt.

 

Dermapen™ rekommenderas bland annat till:

  • Huduppstramning- och föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Oren hud, acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Pigmenteringar
  • Ärr - inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskadorv
  • Hudbristningar

Pris:
Helt ansikte – 2190:-
Helt ansikte + Hals – 2690:-  
Helt ansikte + Hals + Decolltage – 3190:-

 

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34 C
411 37 GÖTEBORG
Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu