Skip to main content

EMSELLA

DEN VÄRLDSUNIKA EMSELLA

Emsella är en unik behandling av bäckenbottenmuskelaturen.
FDA-Godkänd & medicinsk CE märkt
SÄG NEJ till inkontinens

 

EMSELLA BEHANDLAR

 • Urininkontinens. Kissar du på dig vid hosta, nysning eller annan ansträngning? Då kan detta vara behandlingen för dig.
 • Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.
 • EMSELLA använder sig av HIFEM, högintensiv fokuserad elektromagnetisk teknologi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling.
 • Under en behandling sitter du FULLT PÅKLÄDD i Emsella-stolen och kan t.ex. läsa en bok.
 • EMSELLA är icke-invasiv behandling som inte är baserad på värme eller kyla. Med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad. 

 

Vi kan inte behandla;

 • gravida
 • inopererade implantat i huvudet eller ryggmärg
 • svåra hjärt / lungsjukdomar
 • pacemaker
 • höftprotes
 • epilepsi
 • kopparspiral
 • Pågående cancer

 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL

 • Du sitter fullt påklädd på Emsellastolen i 28 min.
 • Känslan är lite pirrande sammandragningar, då stolen levererar 11.200 knipövningar under en behandling på 28 min. Du kan genomföra dagliga aktiviteter direkt efter behandling
 • Det finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad då behandlingen inte är baserad på värme eller kyla

 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS OCH VAD KOSTAR DET?

 

Vi rekommenderar alltid en kur på 6 behandlingar under en 3 v period. ( 2 beh i veckan under 3 v) , med minst 2 dagar emellan.

Ex måndag-torsdag, måndag-fredag, tisdag-fredag.

 

 

PRISER

VI KÖR NEDAN ERBJUDANDE HELA ÅR 2023 

 

PAKETPRIS FÖR 6 BEHANDLINGAR  9900:- ( 1650:- / beh. ) ord pris 12000:- ( 2000:- / beh )

Vi samarbetar med Qliro så det går att få på avbetalning via faktura.

 

Ni som gjort en kur hos oss på Laserkliniken och vill göra underhållsbehandling inom 4-6 månader. Endast 1650:-/beh.

 

Är du nyfiken och vill veta mer? Boka en kostnadsfri konsultation redan idag!

 

 

EN FANTASTISK KUND BERÄTTELSE

 

JAG VAR INTE LÄNGRE EN KVINNA OCH INTE HELLER DEN AKTIVA MAMMA JAG DRÖMT OM ATT VARA

 

Vi vill gärna dela med oss om Lisas egna berättelse.

 

”När jag var 25 år drabbades jag av en svår förlossningsskada (grad IV) som lämnade mig med svår smärta, urin- och avföringsinkontinens samt en trasig bäckenbotten. Skadorna var inte bara fysiska utan inkontinensen och smärtan påverkade min självkänsla och min självbild - jag var inte längre en kvinna och inte heller den aktiva mamma jag hade drömt om att vara. 

Alla specialister menade att knipträning hade varit A och O men att min bäckenbotten var såpass spänd att vi behövde avvakta med det. Tiden gick och varken en hysterektomi, samtalsterapi, medicinering eller sjukgymnastik gav önskad effekt. 11 år efter min förlossningsskada var jag fortfarande oerhört spänd och svag i bäckenbotten, beroende av en toalett i närheten trots inkontinensskydd dygnet runt och helt nedbruten. 

Jag hade hört talas om Emsella och läst på alla internationella studier jag kunde komma åt via medicinska databaser. Det fanns en sista chans! När jag såg att behandlingen fanns tillgänglig i Göteborg tvekade jag inte längre. Men inte ens i min vildast fantasi trodde jag att jag skulle bli helt kvitt inkontinensen, och på bara några veckor! 

Idag är jag 36 år och behöver inte längre använda inkontinensskydd eller ta med ett extra ombyte. Nu när min bäckenbotten inte längre är spänd tack vare behandlingen med Emsella är även smärtan i ländryggen ett (dåligt) minne blott! 

Äntligen klarar jag av att knipträna och har tillsammans med min sjukgymnast även börjat styrketräna för att återfå andra funktioner. Ja, min sjukgymnast tvekade till en början när jag berättade om behandlingen men är lika chockad hon med nu i efterhand.

Jag vill inte gå miste om en till sekund av mitt liv! Men mest av allt önskar jag att inga fler unga kvinnor ska behöva vänta så länge på hjälp när det finns ny forskning och ny teknik som verkligen kan hjälpa. 

Tack Jeanette för att du vågade ta in Emsella till kliniken och för att du gjorde det möjligt för mig att få tillbaka mitt liv.”


Kram
 
Lisa

 

Visst är detta en helt underbar historia från en utav våra kunder ❤️

Mechanism of Action

The Doctors

Videobook

Patient Allan

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34C
411 37 GÖTEBORG

Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu