Skip to main content

Kemisk Peeling

Kemisk peeling är till för att förbättra hudstrukturen och hjälpa till att avlägsna döda hudceller genom att skapa cellförnyelse som i sin tur leder till en finare hud.

Behandlingen passar inför en fest när man vill vara extra fin eller om man har ett hudtillstånd man vill förbättra. För att du ska uppnå ett optimalt resultat har vi därför valt att arbeta med olika kraftfulla kemiska peelingar från världens främsta professorer och dermatologer.

Våra peelingar

ENERPEEL® – Medicinsk Kemisk Peeling

CE-märkt ENERPEEL® är de enda peels som är CE-märkta som medicinteknik. En unik teknologi för minimal ytpåverkan och maximal djupverkan. ENERPEEL® har två funktioner, den första är att lösa upp huden och exfoliera hudytan och den andra är att stimulera olika funktioner. Har du problem med fet hud, torr hud, åldrad hud, acne, ojämn pigmentering, rynkor, rosacea så rekommenderar vi en kemisk peeling.

ZO Skin Health

I över 35 år har Dr. Zein Obagi, legitimerad dermatolog, utvecklat banbrytande hudvårdslösningar som bygger på filosofin att man kan skapa frisk hud, och inte bara behandla sjukdomar och skador. Den här inställningen har gjort att han nu anses vara en ledande auktoritet inom hudhälsa och hudföryngring i många länder.

Idag anses Dr. Obagis innovativa principer för att återupprätta en frisk hud vara ”the golden standard” för hudvård. ZO erbjuder omfattande lösningar för att skapa och underhålla frisk hud för alla oavsett ålder, etnicitet, unikt hudtillstånd eller hudtyp. Från att korrigera solskador + pigmentering till att förhindra + skydda mot framtida skador, har ZO ® din hudhälsa täckt.

ÜBER PRO

innehåller en specifik blandning av behandlingsaktiva medel för att öka cellomsättningen samtidigt som man tar itu med tecken på åldrande, dyschromia, hyperpigmentering, melasma, milia och akne. Lämplig för pigmentering, solskador, anti-aging och problematisk hud och säker att använda på alla hudfärger.

Vilken hudtyp är en kemisk peeling för?

Alla hudtillstånd passar för en kemisk peeling, peelingen anpassas och skräddarsys efter ditt hudtillstånd och hud ihop med din hudterapeut.

Hudtillstånd vi kan förbättra

Akne
Skadad hudbarriär
Rosacea
Antiaging
Stora porer
Försämrad elasticitet
Linjer och rynkor
Pigmentfläckar
Röda Akneärr

Eftervård efter din behandling.

När du genomgått en kemisk peeling är det viktigt att du skyddar din hud och följer de instruktioner din terapeut gett dig, eventuellt kan man flagna beroende på vilken slags peel man behandlats med.
(Detta är inget farligt utan visar att du fått igång en bra cellförnyelse och att ny fin hud kommer upp till ytan)

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34C
411 37 GÖTEBORG

Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu